Foutmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3233 van /home/beacheventpurmerend.nl/public_html/www/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 113 van /home/beacheventpurmerend.nl/public_html/www/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Wie dacht dat er op het strand alleen gevoetbald of gevolleybald kan worden, heeft het mis.
Het mulle zand is tegenwoordig niet alleen van Ronaldo en Rivaldo, maar ook van Teun en Taeke.
De gebruikelijke hockeybal is vervangen door een grote lichtere bal waarmee een zeer spectaculaire strandversie van hockey is geboren: Beach Hockey. 

Vijf spelers per team gaan de strijd aan om in het mulle zand de koningstitel Beach Hockey te veroveren. De lastige ondergrond voegt extra dimensies toe aan de sport: lenigheid, teamwork en individuele vaardigheden worden op de proef gesteld. 

Gedurende het spel is de bal het grootste gedeelte van de tijd in de lucht, dat zorgt voor spectaculair 3-dimensionaal hockey met vliegende aanvallen, air-dribbels en mooie zweefduiken van de keepers.
Tijdens iedere wedstrijd wordt vele malen op doel geschoten, dit zorgt voor één grote bruisende hockeyshow! 

In het veld zijn de regels simpel, er is geen cirkel en er mag van alle afstanden hoog of laag gescoord worden. Elke hockeyer; man of vrouw, recreant of topper kan zijn kunsten tijdens het Beach Event Purmerend laten zien. Het speelveld is omringd met diverse terrassen, swingende sambaklanken en (hopelijk) heerlijk zomers waarbij de spelers hun (sportieve) kunsten kunnen vertonen.

  • inschrijven via inschrijfformulier